woensdag 1 juli 2015

Insurgent reviewVandaag wordt het nog een drukke dag ik ga namelijk naar Bobbejaanland, echt een super leuk pretpark! En ik heb eindelijk, na enkele maanden lezen, het boek Insurgent van Veronica Roth uitgelezen. Dit is het tweede boek van de reeks Divergent en deze is ondertussen ook al verfilmd. Ik kan niet wachten totdat ik de film heb gezien.

Ok, het is echt heel vreemd om over dit boek te schrijven in het Nederlands, want ik heb hem in het Engels gelezen. Maar ik vond dit boek zoals het eerste boek ook super goed. Wat ik soms niet zo leuk vind aan het eerste boek van een reeks, dat is dat er nooit echt veel spannends gebeurt in het verhaal. Eerst heb je een 'kennismaking' met alle personages en dan pas helemaal op het einde gebeurt er echt iets. En die 'kennismaking' heb je niet meer in het tweede boek. Het verhaal gaat onmiddellijk verder, dus er gebeuren ook veel meer spannende dingen. Dit is zeker wel en groot pluspunt aan het tweede boek Insurgent.

Zoals ik misschien al eerder schreef bij mijn review van het eerste boek Divergent is dit mijn favoriete trilogie. Ik kan er eigenlijk gewoon niks slecht over zeggen.

Ik ben net begonnen in het derde en laatste boek 'Allegiant'. En ik zal hier ook binnenkort een review over schrijven. Hopelijk vonden jullie het leuk! En want vinden jullie van dit boek/film?

6 opmerkingen:

 1. Leuke review! Ik heb een tijdje geleden de boeken allemaal gelezen. Die vond ik erg leuk! Maar ik heb ook divergent gezien toen ie uitkwam en die vond ik eigenlijk niet leuk, dus heb ik de tweede film ook nog niet gezien. Maar ik vond het derde boek heel leuk, dus veel plezier!
  Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien wordt het eens tijd dat ik de boeken ga lezen haha ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waah zo leuk! Ik moet nog steeds de film van Insurgent zien, maar wellicht kan ik eerst beter het boek lezen. En hopelijk heb je een leuke dag gehad in het pretpark! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het pretpark was echt super! en het boek is echt supergoed! :D x

   Verwijderen